Twój koszyk jest pusty ...
PolskiAngielski
Strona główna1 » Polityka prywatności sklepu

Polityka prywatności sklepu

Polityka prywatności sklepu

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych. 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

sesji Użytkownika,
ostatnio oglądanych produktów,
oddania głosu w ankiecie.
 
Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres: mouse@linenmouse.pl 
bądź telefonicznie pod numerem 502 627 637. 

 
Przejdź do strony głównej

Złap okazję w Linen Hit!

Super Hity Linen Hit!

  • lniany sznur płaski flat linen cord

    Sznur Lniany Płaski 18 mm Szary Beż motek 50 m

    Lniany Sznur płaski, bez wypełnienia. Taśma Sznurowadłowa  Motek wspaniałej jakości miękkiego, plecionego sznurka lnianego, w naturalnym kolorze szarym beżu. Wykorzystasz go zarówno do rękodzieła, do biżuterii oraz do wciągania do bluz, spodni i kapturów.…
    120,00 zł
    szt Do koszyka
  • lniany sznur płaski flat linen cord

    Lniany Sznur Płaski 8 mm Tunel Tuba Szary Beż motek 100 m

    Lniany Sznur płaski, bez wypełnienia. Taśma Sznurowadłowa  Motek wspaniałej jakości miękkiego, plecionego sznurka lnianego, w naturalnym kolorze szarym beżu. Wykorzystasz go zarówno do rękodzieła, do biżuterii oraz do wciągania do bluz, spodni i kapturów.…
    76,00 zł
    szt Do koszyka
  • myszy hand made hand made mice

    Myszy Ona i On Para Myszek w Białych Swetrach i Różach

    Para Myszek w Białych Swetrach i Różach Urocza para myszek z miękkich tkanin w pastelowych kolorach. Ona w białym sweterku i białej spódnicy w róże, on w białym sweterku i w białych spodniach z różanym wzorem. Wyglądają jak brat i siostra, obie myszki…
    78,00 zł
    para Do koszyka
  • guzik Myszka Mouse button

    Guzik Niebieska Myszka 22 mm 1 szt od Linen Mouse

    Guzik Niebieska Myszka Fantastyczny dodatek do kartek, albumów i ramek oraz do odzieży lub toreb, naszyjników i kolczyków. Guzik plastikowy w kształcie głowy myszki. Wielkość około 21,6 mm, grubość około 2 mm. Rozmiar: 34. Cztery dziurki. Kolor: niebieski.…
    0,50 zł
    szt Do koszyka
  • fotel bujany dla lalek A rocking chair for dolls

    Fotel Bujany Biały dla Myszki lub Lali

    Fotelik bujany dla myszki lub lali Wykonany z drewna w kolorze białym. Bardzo wygodny dla myszek do bujania się i marzenia o niebieskich migdałach. Wymiary: wysokość 21 cm szerokość 10 cm siedzisko 7,5 x 7,5 cm Kolor: biały. Cena za 1 sztukę. Fotelik…
    29,00 zł
    szt Do koszyka
  • Lniany Naszyjnik Vintage Dama Modern Koronka Koraliki

    Lniany Naszyjnik Vintage Dama Modern Koronka Koraliki

    Lniany naszyjnik Dama modernUnikatowy naszyjnik wykonany misterną, pracochłonną metodą z lnu, koronek, koralików z obsydianu i żywicy.Oryginalny wygląd naszyjnika sprawi, że kobieta która w nim wystąpi będzie równie interesująca jak sam naszyjnik.Lekki…
    80,00 zł
    szt. Do koszyka
  • Mitenki Lniane Czarne Filcowe Maki na Niebieskiej Łące

    Mitenki Lniane Czarne Filcowe Maki na Niebieskiej Łące

    Mitenki lniane zdobione filcemuszyte z fantastycznej dzianiny lnianej. Niebywałą ozdobą mitenek są ręcznie filcowane kwiaty nadające smaku i podkreślające indywidualność osoby noszącej mitenki. Na dłoniach wyglądają niezwykle efektownie.Lniane mitenki…
    80,00 zł
    para Do koszyka
  • Mankiety Lniane Opaska na Rękę Bransoletka z Szarej Krepy

    Mankiety Lniane Opaska na Rękę Bransoletka z Szarej Krepy

    Mankiety lniane na nadgarstki szara naturaMankiety uszyte z bardzo dobrej jakości lnianej krepy, trochę elastycznej, więc będą odpowiednie prawie na każdy nadgarstek.Dodają koloru do Twojego dnia. Nasze solidne mankiety na nadgarstku są idealnym wygodnym…
    23,00 zł
    para Do koszyka
  • Ocieplacze Wełniane na Nadgarstki Śliwka z Lawendą Hanka Style

    Ocieplacze Wełniane na Nadgarstki Śliwka z Lawendą Hanka Style

    Ocieplacze wełniane na nadgarstek śliwka z lawendąuszyty z wełny parzonej, trochę elastycznej, więc będzie odpowiedni na każdy nadgarstek.Fantastycznie prezentują się w okresie zimowym na obu nadgarstkach, jako ocieplacze.Pełnią funkcję ochronną, jako…
    52,00 zł
    para Do koszyka
  • Daszek Lniany na Głowę Akwarela Maki i Listki Dwustronny

    Daszek Lniany na Głowę Akwarela Maki i Listki Dwustronny

    Lniany daszek dwustronny maki i listki Lniany regulowany daszek dla kobiet i młodzieży - mądry wybór.Zdrowy: uszyty z tkaniny lnianej, chroni skórę twarzy przed słońcem i wiatrem, jest higroskopijny i przewiewny.Modny: podkreśla urodę, doskonały dodatek…
    45,00 zł
    szt. Do koszyka
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl